CIRI

MACINES

Mesin Moudling Injil Karét

—- Éfisién sareng Solusi Karét Ékonomi
Doush mangrupikeun merek mesin suntikan karét standar Éropa di China. Kalayan sistem manajemén morden, tim R&D kuat, peralatan manufaktur sing tepat, sistem QC ketat, urang tiasa ngajaga produk kami dina hi

—— Éfisién sareng Solusi Karét Ékonomi <br/> Doush mangrupikeun merek mesin suntikan karét standar Éropa di China.  Kalayan sistem manajemén morden, tim R&D kuat, peralatan manufaktur sing tepat, sistem QC ketat, urang tiasa ngajaga produk kami dina hi

Tampilan Mesin Karét

Solusi Profesional sareng Ékonomi Karét Ékonomi

Tentang Kami

DASS anu nganggo kantor pusat dumasar di Shanghai sareng kantor di Ningbo ngagaduhan garis produk anu sangat euyeub, nyertakeun widang alat produksi karét sareng plastik. Salian produk urang sorangan, urang ogé tiasa damel caket sareng sababaraha supplier anu alus teuing Cina, pikeun ngirim ka manufaktur luar biasa produsén hiji-eureun sareng jasa lokal. Kalayan kakuatan téknis anu kuat sareng pangalaman anu saé dina aplikasi produksi, kami parantos kamajuan ageung dina pasar penjualan global.

anyar

BALONG

  • DOUSH Clamping Unit

    DOUSH Clamping Unit 1.Simple struktur,pangropéa bébas 2.Special dirancang dasi bar mastikeun parallelism unggulan 3.High quenching frékuénsi sarta plating Chrome teuas,ajeg tur euweuh rustiness 4.Lampu curtain di hareup Gerbang pikeun nyegah tatu teu perlu 5.Lowest operasi tinggi 960mm 6. Jalur bubuka anu langkung ageung ...

  • DOUSH Data Penting Jeung Pangropéa

    DOUSH Important Data And Maintenance 1.Injection volume from 350ccm up to 10000ccm 2.Perfect postion repeat±0.1 3.Injection pressure up to 2500bar 4.Temperature control within ±3°c 5.Easy clean and maintenance 6.Automatic feeder for choice

  • DOUSH Kahiji di Unit suntik Kaluar munggaran

    DOUSH First in First Out Injection Unit 1.Desain nozzle pangpondokna, uncoupling unnecessary=euweuh leakages 2.Vertical injection minimum pressure lose 3.United plastic temperature 4.Les wear-out and overflow result form free-floating injection piston 5.Special design screw → kirang waktos plasticizing, teu eas ...

  • Karét suntik molding Pikeun anjing laut Gasket

    Karét Injection Molding Pikeun Gasket Seals karét suntik molding disebut ogé karét suntik kapang jeung silicone cair karét suntik molding & LIM, nu bisa ngahasilkeun bagian karét silikon cair atawa produk ku mesin suntik dijieun, lain ku machi komprési karét silicone tradisional...

  • Kumaha Dupi Custom Molded Segel Dijieun?

    Aya tilu sarana utama pikeun ngahasilkeun anjing laut custom molded: suntik molding suntik molding nyaeta metoda produksi paling ongkos-éféktif pikeun anjing laut custom sakumaha anu kasebut alus teuing pikeun ngahasilkeun produk leutik kalawan tolerances ketat tur saeutik mun euweuh syarat pagawean dina volume tinggi. Prosésna...