ZGJEDHURA

Machines

Makinë me zhurmë injeksion gome

—— Efikasiteti dhe Zgjidhja Ekonomike e Gomës
Doush është një markë standarde evropiane e makinës për injeksion të gomës në Kinë. Me sistemin e menaxhimit të Morden, ekipi i fortë R & D, pajisje prodhuese të sakta, sistem i rreptë QC, ne jemi në gjendje t'i mbajmë produktet tona në një hi

Iciency Efikasiteti dhe Zgjidhja Ekonomike e Gomës <br /> Doush është një markë evropiane standarde për injeksion të gomës në Kinë. Me sistemin e menaxhimit të Morden, ekipi i fortë R & D, pajisje prodhuese të sakta, sistem i rreptë QC, ne jemi në gjendje t'i mbajmë produktet tona në një hi

Ekran makine gome

Zgjidhja e industrisë së gomës porfesionale dhe ekonomike

Rreth Nesh

DASS e cila me seli me seli në Shanghai dhe zyra në Ningbo ka një linjë produkti shumë të pasur, duke mbuluar fushën dhe pajisjet e prodhimit të gomës dhe plastikës. Përveç produkteve tona, ne gjithashtu punojmë ngushtë me disa furnitorë të shkëlqyeshëm kinezë, duke u angazhuar t'u dërgojmë klientëve prodhues të shquar një përvojë blerjeje me një ndalesë dhe shërbimeve lokale. Me forcë të fortë teknike dhe përvojë të pasur në aplikimin e prodhimit, ne kemi bërë përparim të konsiderueshëm në tregun global të shitjeve.

i fundit

LAJME

 • Njësia shtrënguese DOUSH

  Njësia shtrënguese DOUSH 1. Strukturë e thjeshtë, pa mirëmbajtje 2. Shirit lidhës i projektuar special siguron paralelizëm të shkëlqyeshëm 3. Shuarje me frekuencë të lartë dhe veshje me krom të fortë, të qëndrueshme dhe pa ndryshkje 4. Perde e lehtë në portën e përparme për të parandaluar dëmtimet e panevojshme 5. Funksionimi më i ulët i lartë 960 mm 6. Rruga me hapje me e madhe...

 • DOUSH të dhëna të rëndësishme dhe mirëmbajtje

  DOUSH Important Data And Maintenance 1.Injection volume from 350ccm up to 10000ccm 2.Perfect postion repeat±0.1 3.Injection pressure up to 2500bar 4.Temperature control within ±3°c 5.Easy clean and maintenance 6.Automatic feeder for choice

 • DOUSH i pari në njësinë e injektimit të parë jashtë

  DOUSH i pari në njësinë e injektimit të parë 1. Dizajni më i shkurtër i grykës, shkëputja e panevojshme=pa rrjedhje 2. Humbja e presionit minimal të injektimit vertikal 3. Temperatura e bashkuar e plastikës 4. Rezultati më pak i konsumuar dhe i tejmbushur nga pistoni i injektimit me lundrim të lirë 5. Vidë me dizajn të veçantë → më pak kohë plastifikimi, jo lehtë...

 • Formimi me injeksion gome për vulat e copëzave

  Formimi me injeksion gome për guarnicionet e gomës Formimi me injektim të gomës quhet gjithashtu kallëp me injeksion gome dhe formim me injeksion gome silikoni të lëngët & LIM, i cili mund të prodhojë pjesë ose produkte të gomës së lëngshme të silikonit nga makinat e derdhura me injeksion, jo nga makinat tradicionale të ngjeshjes së gomës silikoni ...

 • Si bëhen vulat e derdhura me porosi?

  Ekzistojnë tre mjete kryesore për prodhimin e vulave të derdhura me porosi: Formimi me injeksion Formimi me injeksion është metoda më ekonomike e prodhimit për vulat me porosi, pasi është e shkëlqyer për prodhimin e produkteve të vogla me toleranca të ngushta dhe kërkesa të vogla ose aspak të përfundimit në vëllime të larta. Procesi...