ИЗБРАНА

МАШИНИ

Машина за главно вбризгување на гума

—— Ефикасност и економско решение за гума
Душ е европски стандарден бренд на машина за вбризгување на гума во Кина. Со морден систем за управување, силен тим за истражување и развој, прецизни производствени капацитети, строг КК систем, ние сме во состојба да ги задржиме нашите производи во здраво

—— Ефикасност и економско решение за гума <br/> „Даш“ е европски стандарден бренд на машина за вбризгување на гума во Кина. Со морден систем за управување, силен тим за истражување и развој, прецизни производствени капацитети, строг КК систем, ние сме во состојба да ги задржиме нашите производи во здраво

Приказ на гумена машина

Решение за порфесионална и економска гумена индустрија

За нас

ДАСС со седиште во Шангај и канцеларија во Нингбо има многу богата производна линија, опфаќајќи ја областа за опрема за производство на гума и пластика. Во прилог на нашите сопствени производи, ние исто така соработуваме тесно со неколку кинески одлични добавувачи, обврзувајќи се на испраќање клиенти на исклучителни производители еднократно искуство за купување и локални услуги. Со силна техничка сила и богато искуство во примена на производство, направивме значителен напредок на глобалниот пазар на продажба.

неодамна

ВЕСТИ

 • Единица за стегање DOUSH

  Единица за стегање DOUSH 1. Едноставна структура, без одржување 2. Специјално дизајнираната лента за врзување обезбедува одличен паралелизам 3. Гасење со висока фреквенција и тврдо хромирање, стабилно и без 'рѓосување 4. Светла завеса пред предната порта за да се спречи непотребна повреда 5. Најниска работа висока 960 mm 6.Поголем отвор ул...

 • DOUSH Важни податоци и одржување

  DOUSH Important Data And Maintenance 1.Injection volume from 350ccm up to 10000ccm 2.Perfect postion repeat±0.1 3.Injection pressure up to 2500bar 4.Temperature control within ±3°c 5.Easy clean and maintenance 6.Automatic feeder for choice

 • DOUSH прв во единицата за инјектирање за прв пат

  DOUSH прв во единицата за вбризгување со прва излезна 1. Дизајн на најкратката млазница, непотребно откачување = нема протекување 2. Вертикално вбризгување минимален губиток на притисок 3. Обединета пластична температура 4. Резултат на помалку абење и прелевање од слободно лебдечки клип за вбризгување 5. Завртка со специјален дизајн →помалку време за пластифицирање, а не лесно...

 • Калапи со вбризгување на гума за заптивки на дихтунзи

  Калапи со вбризгување на гума за заптивки за заптивки.

 • Како се прават прилагодени обликувани заптивки?

  Постојат три главни начини за производство на лиени заптивки по нарачка: Калапи со вбризгување Калапот со инјектирање е најисплатливиот метод на производство за прилагодени заптивки бидејќи е одличен за производство на мали производи со тесни толеранции и мали или никакви барања за завршна обработка во големи количини. Процесот...