CIRI

MESIN

Mesin Gading Injeksi Karet

—— Efisiensi lan Solusi Karet Ekonomi
Doush minangka merek mesin injeksi karet standar Eropa ing China. Kanthi sistem manajemen morden, tim R&D sing kuwat, peralatan peralatan sing tepat, sistem QC sing ketat, kita bisa njaga produk kita ing hi

—— Solusi Kecekapan lan Karet Ekonomi <br/> Doush minangka merek mesin injeksi karet standar Eropa ing China.  Kanthi sistem manajemen morden, tim R&D sing kuwat, peralatan peralatan sing tepat, sistem QC sing ketat, kita bisa njaga produk kita ing hi

Tampilan Mesin Karet

Solusi Profesional Karet lan Polisi Ekonomi

Babagan awake dhewe

DASS sing nganggo kantor pusat ing Shanghai lan kantor ing Ningbo nduwe garis produk sing akeh, nutupi lapangan peralatan produksi karet lan plastik. Saliyane produk dhewe, kita uga makarya rapet karo sawetara pemasok sing apik banget ing China, kanthi ngirim para produsen sing luar biasa lan pengalaman lokal kanggo para produsen. Kanthi kekuwatan teknis lan pengalaman sing sugih ing aplikasi produksi, kita wis akeh kemajuan ing pasar penjualan global.

mentas

BALITA

  • DOUSH Clamping Unit

    DOUSH Clamping Unit 1. Struktur prasaja, bebas pangopènan 2. Bar dasi sing dirancang khusus njamin paralelisme banget 3. Frekuensi dhuwur quenching lan hard chrome plating, anteng lan ora rustiness 4. Lampu langsir ing ngarep gapura kanggo nyegah bundhas rasah 5. Operasi paling dhuwur dhuwur 960mm 6. Bukaan luwih gedhe ...

  • DOUSH Data Penting lan Maintenance

    DOUSH Important Data And Maintenance 1.Injection volume from 350ccm up to 10000ccm 2.Perfect postion repeat±0.1 3.Injection pressure up to 2500bar 4.Temperature control within ±3°c 5.Easy clean and maintenance 6.Automatic feeder for choice

  • DOUSH First ing Unit Injeksi First Out

    DOUSH First in First Out Injection Unit 1.Desain muncung sing paling cendhek, ora perlu disambungake = ora ana bocor 2. Tekanan minimal injeksi vertikal ilang 3. Suhu plastik United 4. Kurang awet lan asil kebanjiran saka piston injeksi ngambang bebas 5. Sekrup desain khusus → kurang wektu plasticizing, ora gampang ...

  • Cetakan Injeksi Karet Kanggo Segel Gasket

    Molding Injeksi Karet Kanggo Gasket Seals, cetakan injeksi karet uga diarani cetakan injeksi karet lan cetakan injeksi karet silikon cair &LIM, sing bisa ngasilake bagean utawa produk karet silikon cair kanthi mesin cetakan injeksi, dudu mesin kompresi karet silikon tradisional.

  • Kepiye Segel Cetakan Kustom Digawe?

    Ana telung cara utama kanggo ngasilake segel cetakan khusus: Cetakan injeksi Cetakan injeksi minangka cara produksi paling larang kanggo segel khusus amarga apik banget kanggo ngasilake produk cilik kanthi toleransi sing ketat lan ora ana syarat finishing ing volume sing dhuwur. Proses ...